سوره برای افزایش صبر و آرامش,سوره صبر موقع سختی و گرفتاری

ساخت وبلاگ

در این پست از سایت ذکر و دعاهای قرآنی دعاگو 2agoo.com سوره برای افزایش صبر'>صبر و آرامش,سوره صبر موقع سختی و گرفتاری را قرار دادیم . خواندن آیات و سوره های قرآنی به هنگام برخورد با مشکلات و سختی ها و گرفتاری ها برای رسیدن به آرامش بسیار مجرب و موثر می باشد . از سوره های قرانی برای زیاد شدن صبر و کسب آرامش سوره مبارکه عنکبوت می باشد . سایت دعاگو …

,سوره صبر,سوره صبر در قرآن,سوره صبر بر مصیبت,سوره صبر و آرامش,سوره نصر صوتی,سوره صبر با معنی,سوره صبر کدام است؟,سوره صبر با ترجمه,سورة صبر ايوب,سوره صبر قران,سوره صبر در قرآن کدام است,سوره عصر در قرآن,سوره عصر قرآن,سوره عصر قرآن کلاس اول,سوره قرآن در مورد صبر,سوره برای صبر و آرامش,کدام سوره برای صبر و آرامش,سوره ای برای صبر و آرامش,سوره نصر صوتی کودکانه,سوره نصر صوتی پرهیزگار,سوره نصر صوتی با معنی,سوره نصر صوتی دانلود,سوره نصر صوتی ساده,سوره نصر صوتی و تصویری,سوره نصر صوتی کلاس اول,سوره نصر صوتی تندخوانی,سوره نصر صوتي,سوره عصر با معنی,سوره عصر با معنی و تفسیر,سوره عصر با معنی فارسی,سوره ی عصر با معنی,سوره عصر با معنی کودکانه,سوره عصر با معنی برای کودکان,سوره عصر با معنی صوتی,عکس سوره عصر با معنی,متن سوره عصر با معنی,سوره عصر استخاره,سوره عصر استاد پرهیزگار,سوره عصر استاد منشاوی,سوره عصر استاد حصری,سوره عصر استاد عبدالباسط,سوره عصر استاد پرهیزکار,سوره نصر استاد پرهیزگار,سوره عصر با ترجمه فارسی,سوره عصر با ترجمه و تفسیر,سوره عصر با ترجمه صوتی,سوره عصر همراه با ترجمه,متن سوره عصر با ترجمه فارسی,سوره عصر با ترجمه انگلیسی,سورة قرانية للصبر,سورة قران للصبر,سوره صبر در قران

سوره برای افزایش صبر و آرامش,سوره صبر موقع سختی و گرفتاری

سوره برای افزایش صبر و آرامش,سوره صبر موقع سختی و گرفتاری

سوره برای افزایش صبر و آرامش,سوره صبر موقع سختی و گرفتاری

برای افزایش صبر و حوصله و ایجاد آرامش روحی هرچه بیشتر ، قبل از خواب سوره مبارکه عنکبوت را قرائت کنید که مجرب است.

دعای حضرت ایوب برای زیاد شدن صبر

این دعای پر خیر و سریع الاثر را در هنگام سختی ها و گرفتاری های زندگی همواره بخوانید و از خدای متعال بخواهید صبر شما در برابر گرفتاری ها و مشکلات بیش از پیش شود.

اللهم انی أعوذ بک الیوم فاعذنی،

و استجیر بک الیوم من جهد البلاء فاجرنی

و استغیث بک الیوم فأغثنی،

(و أستصرخک الیوم علی عدوک و عدوی فأصرخنی،)

و استنصرک الیوم فانصرنی،

و استعین بک الیوم علی امری فأعنی،

و أتوکل علیک فاکفنی، و اعتصم بک فاعصمنی،

و آمن بک فامنی، و أسألک فاعطنی،

و استرزقک فارزقنی، و أستغفرک فاغفر لی،

و ادعوک فاذکرنی، و استرحکم فارحمنی

برای پرحوصله شدن چند راه داریم:

1. بعد از نماز به سجده رفته و 10 بار بگوییم «یا الله» و 10 بار نیز بگوییم «یا صبور»

2. هر روز سوره «والعصر» را بخوانیم.

3. هر روز دو آیه آخر سوره نحل را بخوانیم:

«وَ اصْبِرْ وَ ما صَبْرُکَ إِلاَّ بِاللَّهِ

وَ لا تَحْزَنْ عَلَیْهِمْ وَ لا تَکُ فی‏

ضَیْقٍ مِمَّا یَمْکُرُونَ. إِنَّ اللَّهَ

مَعَ الَّذینَ اتَّقَوْا وَ الَّذینَ هُمْ مُحْسِنُونَ»

4. هنگام خشم سکوت کنیم و بر خود مسلط شویم.

راهکار موثر برای افزایش تحمل و صبر

به منظور افزایش تحمل و صبر خویش باید همانند دیگر برنامه‏ های تغییر رفتار به صورت جدی، دقیق و کامل به دستوالعمل‏ های زیر عمل کنید تا بتوانید بر نیروی غضب خود غلبه پیدا کرده و آن را تحت کنترل خویش در آورید.

والا بدون رعایت این امور تحصیل آن مقصود ناممکن است به هرحال توصیه‏ های مؤکد ما در این باره به قرار زیر می‏باشند:

۱- همیشه فضای ذهنی و روانی خود را برای شنیدن و دریافت رفتارهای نابجا و خلاف انتظار آماده سازید و به این معنا که همیشه این انتظار را داشته باشید تا دیگران با شما به بدترین شکل برخورد داشته باشند و خود را برای تحمل آن آماده کنید.

۲- قبل از مواجه با برخوردهای نابجای دیگران پاسخ خود و عکس ‏العمل خوب خود را برای مواجه با رفتارهای خلاف انتظار دیگران در ذهن خویش مرور کنید و با طرح ذهنی آماده شده با رفتارهای بی‏ مورد دیگران برخورد کنید.

مثلاً با خود بگویید اگر فلان شخص به من ناسزا بگوید به حرف او توجه نمی‏کنم همچنان دوستش دارم چون گناهان من را پاک کرده و این صبر سبب تعالی روحی من می‏شود و به هر حال با این کلمات و تلقین ها همیشه آمادگی ذهنی و روانی خود را برای عملکردهای خلاف انتظار مردم فراهم سازید.

۳- با خود شرط و عهد ببندید که هیچ گاه و در هیچ شرایطی اقدام به حرف های نابجا و برخورد تند و تصمیم‏ گیری عجولانه نخواهید کرد و برای تخلافات خود نیز جریمه مناسب که تنبیه کننده است در نظر بگیرید.

۴- اگر برخی موارد سریع سخن گفتید و عجولانه تصمیم گرفتید و رفتار نابجا از شما سرزد سریع خود را سرزنش وحتی در لفظ اظهار پشیمانی نمایید و وعده‏ها و قولی که با خود داشتید را در ذهن خویش حاضر سازید.

۵- از خود ارزندگی های نابجا و پفکی و شخصیت قائل شدن بیش از اندازه برای خود اجتناب ورزید و تنها هنجارها را رعایت کنید و لذا به سراغ رفتارهای متواضعانه همانند تقدم در سلام، همنشینی مناسب با افراد پایین‏تر، ابراز اردت به کوچکترها، مصافحه و احوالپرسی با دیگران به خصوص طبقه پایین‏تر، تفریح و صحبت با دیگران اقدام کنید.

۶- ذکر«لا حول و لا قوه الا بالله» را زیاد بر زبان جاری سازید و سوره والعصر را زیاد بخوانید.

۷- به هنگام احساس عصبانیت، سریع تغییر وضعیت و موقعیت دهید و از آن محیط دور شوید مثلاً اگر در منزل این حادثه رخ داد لباس پوشیده و منزل را ترک کنید.

۸- در هنگام عصبانیت اگر ایستاده ‏اید بنشینید و اگر نشسته هستید بخوابید.

۹- وقتی که با امور عصبانیت آفرین مواجه هستید برای مدتی (حدود ۱۰تا ۱۵ دقیقه) راه دریافت های حسی خود را سد سازید مثلاً جلوی گوش خود را بگیرید و چشمان خود را ببندید و سر خود را پایین اندازید تا دریافت‏های عصبانیت راتحت کنترل شما در آیند و موجب تحریک بیشتر شما نشوند.

۱۰- اگر رفتار و یا صفتی که در شخصی هست موجب عصبانیت شما شده است آن رفتار را شوخی تلقی کرده و به شکلی خود را از تیررس آنها دور در نظر بگیرید.

یعنی به گونه‏ ای از مخاطب قرار گرفتن خویش در برابر رفتارهای دیگران پرهیز کنید مثلاً از مشاهده کسی که فحش می‏دهد با خود بگویید مخاطب او من نیستم و در این هنگام ازصحنه دور شده و راه دریافت‏های حسی را سد سازید تا بیشتر مورد هجوم قرار نگیرید.

۱۱- برای توجیه رفتارهای خلاف انتظاری که از دیگران سر می‏زند توجیه مناسب داشته باشید و آنها را مقصر تلقی نکنید تا موجب شود به خود اجازه عکس العمل بدهید مثلاً بگویید خودم از این فرد بدتر رفتار می‏کنم او اشتباه گرفته مقصر نیست اشتباه من باعث رفتار نامناسب او شده است.

۱۲- به نظرات و عقاید دیگران احترام قائل شوید و به دیده احترام به آنها بنگرید و حتی محترمانه با آنها رفتار کنید.

۱۳- به منظور تقویت اراده و حفظ سعه صدر از تفریحاتی همانند صحرانوردی، کوهنوردی، شنا، اسب سواری، پیاده روی در صبح زود بهره گیرید.

۱۴- در برخی کارهای مهم با مشورت خواستن از دیگران تصمیمات خود را استحکام بخشید و از اقدامات عجولانه وخام بپرهیزید.

۱۵- بیشتر با افراد حلیم صبور و غیر عصبی معاشرت کنید و از دوستی و حرف شنوی افراد تند مزاج پرهیزکنید.

۱۶- همیشه خودتان و رفتارتان را دوست و صحیح تلقی نکنید و احتمال خطا در کارهای خود را بدهید.

۱۷- سعی کنید به عنوان تمرین گاه گاهی با افرادی که سلیقه آنها را نمی ‏پسندید برخورد کوتاه مدت داشته باشید و با صاحبان دیگر انظار مراوده کوتاه مدت داشته باشید.

۱۸- موارد فوق را در برنامه‏ای منظم با درج موارد آن در یک جدول و نمره دادن به عملکرد خود و رعایت این امور سعی در تقلیل موارد تخلف داشته و همت خود به افزایش صبر و تحصیل سعه صدر معطوف بدارید.

صبر واژه بسیار مقدسی است و رمز موفقیت همه مردان الهی بوده است

از این رو،علمای علم اخلاق،صبر را به سه دسته تقسیم می‏کنند:

1-صبر بر اطاعت،یعنی شکیبایی در برابر مشکلاتی که در راه اطاعت وجود دارد.

2-صبر بر معصیت،یعنی ایستادگی در برابر انگیزه‏های نیرومند و محرک گناه.

3-صبر بر مصیبت،یعنی پایداری در برابر حوادث تلخ و ناگوار و عدم برخورد انفعالی وترک جزع و فزع.

آیات زیادی در قرآن است که دعوت به صبر می نماید.

آیه ای که خداوند به پیامبر خاتم می فرماید همانند دیگر پیامبران باش در صبر کردن آیه سوره” احقاف” است

با توجه به آنچه در مورد معاد و کیفر کافران در آیات قبل گذشت به پیامبر خود دستور می‏دهد که” صبر کن همانگونه که پیامبران اولوا العزم صبر و شکیبایی کردند”.

(فَاصْبِرْ کَما صَبَرَ أُولُوا الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ).

تنها تو نیستی که با مخالفت و عداوت این قوم مواجه شده ‏ای، همه پیامبران اولو العزم با این مشکلات روبرو بودند و استقامت کردند،”

نوح” ع پیامبر بزرگ خدا 950 سال دعوت کرد اما جز گروه اندکی به او ایمان نیاوردند، پیوسته آزارش می‏دادند و به سخریه‏اش می‏گرفتند.

” ابراهیم” ع را به میان آتش افکندند و” موسی” ع را تهدید به مرگ نمودند، و قلبش از نافرمانیهای قومش پر خون بود،

و عیسی مسیح ع را بعد از آزار بسیار می‏خواستند به قتل برسانند که خداوند نجاتش داد،

خلاصه تا بوده دنیا چنین بوده است و جز با نیروی صبر و استقامت نمی‏توان بر مشکلات پیروز شد.

در نتیجه بر همه مشکلات فائق خواهی آمد و به رستگاری خواهی رسید تعبیرها و تاکیدهای قرآن را در مساله ‏صبر،مورد توجه قرار می‏دهیم.

1- …انا وجدناه صابرا نعم العبد انه اواب (سوره ص،آیه 44)

2- و جاءوا علی قمیصه بدم کذب قال بل سولت لکم انفسکم امرا فصبر جمیل و الله‏المستعان علی ما تصفون (سوره یوسف،آیه 18)

3- و اسماعیل و ادریس و ذا الکفل کل من الصابرین (سوره انبیاء،آیه 85)

4- قال انک لن تستطیع معی صبرا (سوره کهف،آیه 67)

5- …قال الذین یظنون انهم ملقوا الله کم من فئة قلیلة غلبت فئة کثیرة باذن الله والله مع الصابرین (سوره بقره،آیه 249)

6- فاصبر کما صبر اولو العزم من الرسل و لا تستعجل لهم کانهم یوم یرون مایوعدون لم یلبثوا الا ساعة من نهار… (سوره احقاف،آیه 35)

7- فاصبر صبرا جمیلا (سوره معارج،آیه 5)

8- یا ایها الذین آمنوا اصبروا و صابروا و رابطوا و اتقوا الله لعلکم تفلحون (سوره آل عمران،آیه 200)

9- یا ایها الذین آمنوا استعینوا بالصبر و الصلوة ان الله مع‏الصابرین (سوره بقره،آیه 153)

10- قل یا عبادی الذین آمنوا اتقوا ربکم للذین احسنوا فی هذه الدنیا حسنة و ارض‏الله واسعة انما یوفی الصابرون اجرهم بغیر حساب (سوره زمر،آیه 10)

11- سلام علیکم بما صبرتم فنعم عقبی الدار (سوره رعد،آیه 24)

12- اولئک یجزون الغرفة بما صبروا و یلقون فیها تحیة و سلاما (فرقان،75)

13- و لنبلونکم بشی‏ء من الخوف و الجوع و نقص من الاموال و الانفس و الثمرات‏و بشر الصابرین (سوره بقره،آیه 155)

14- …و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر (سوره عصر،آیه 3)

منبع : https://hawzah.net/

,دعای صبر,دعای صبر و تحمل,دعای صبر برای بازماندگان,دعای صبر و آرامش,دعای صبر ایوب,دعای صبر برای داغ فرزند,دعای صبر در برابر مشکلات,دعای صبر جمیل,دعای صبر بر مصیبت,دعای صبر و حوصله,دعای صبر و تحمل صوتی,دعای افزایش صبر و تحمل,دعا برای افزایش صبر و تحمل,کلیپ دعای صبر و تحمل,دعا صبر برای بازماندگان,دعا جهت صبر و آرامش,دعای صبر آرامش,دعا برای افزایش صبر و آرامش,دعای صبر ایوب صوتی,دعای صبر حضرت ایوب,دعاء صبر ايوب,دعا صبر در برابر مشکلات,دعا برای صبر در برابر مشکلات,دعای صبر در مصیبت صوتی,دعا صبر و حوصله,دعای برای صبر و حوصله,دعای صبر حوصله,دعای زیاد شدن صبر و حوصله,دعا برای افزایش صبر و حوصله,دعا جهت افزایش صبر و حوصله

برگرفته از دعا سایت

**************************************************

بازنشر : سایت دعاگو (بزرگترین منبع ذکر و دعاهای قرآنی)

نوشته سوره برای افزایش صبر و آرامش,سوره صبر موقع سختی و گرفتاری اولین بار در باستان شناسی و ذکر و دعاهای قرآنی. پدیدار شد.

دنیای جادوگری...
ما را در سایت دنیای جادوگری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : jaduye-siaha بازدید : 190 تاريخ : شنبه 19 آذر 1401 ساعت: 17:39

خبرنامه